Postanite član Planet Croatia

"Master Award" za promidžbeni film "Advent u Zagrebu"

Promotivni film „Advent u Zagrebu“ Turističke zajednice grada Zagreba osvojio je na

Propitivanje umjetnosti i njezinih dosega

Kako proširiti i povećati kulturno razumijevanje? Na to će pitanje od

Zagreb Coffee & Chocofest

Ljubitelji čokolade i kave pripremite se, jer od 6. do 9. veljače

123

Vijest tjedna

Najveći putni portal u svijetu TripAdvisor svrstao je vidikovac Zagreb Eye na prvo mjesto na ljestvici preporučenih turističkih atrakcija u Zagrebu.  … vise...

NAJČITANIJE VIJESTI

MSU: Predstavljanje projekta zagrebačkih srednjih škola "Kultura turizma"

PDFPrint option in slimbox / lytebox? (info)E-mail

Planet Croatia - News

Cilj projekta „Kultura turizma“ edukacija mladih o važnosti i gospodarskim učincima turizma.


U utorak, 14. lipnja 2011. godine, u 11 sati, u Muzeju suvremene umjetnosti, dvorana Gorgona, održat će predstavljanje projekta "Kultura turizma".

Riječ je o projektu koji je Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i sport, u koji je uključeno deset zagrebačkih srednjih škola kojima turizam i ugostiteljstvo nisu primarni, a s ciljem edukacije mladih o važnosti i gospodarskim učincima turizma.

Učenici škola koje su tijekom prošlog semestra sudjelovale u projektu, u obliku izvannastavne aktivnosti, imat će priliku predstaviti svoje gotove projekte javnosti.

Projekte predstavljaju zagrebačke srednje škole: VII. gimnazija; XI. gimnazija ; XV. gimnazija ; Gimnazija Lucijana Vranjanina ; Prva ekonomska škola ; Srednja škola Sesvete ; Prehrambeno-tehnološka škola ; Upravna i birotehnička škola ; Škola za tekstil, kožu i dizajn ; Željeznička tehnička škola.

 
Preporuči prijatelju: