Postanite član Planet Croatia

Dani hrvatskog turizma 2014.

Dani hrvatskog turizma 2014. godine održat će se 16. i 17. listopada

Booking.com dosegnuo pola milijuna smještajnih objekata

Booking.com, svjetski lider u online rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja danas

Booking.com otvorio urede u Poreču i Dubrovniku

Booking.com, svjetski lider u online rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja ovaj

123

Vijest tjedna

Najveći putni portal u svijetu TripAdvisor svrstao je vidikovac Zagreb Eye na prvo mjesto na ljestvici preporučenih turističkih atrakcija u Zagrebu.  … vise...

NAJČITANIJE VIJESTI

Hotel Antunović - hotel po mjeri poslovnog i obiteljskog čovjeka

PDFPrint option in slimbox / lytebox? (info)E-mail

Planet Croatia - News

Smještaj u Hotelu Antunović Zagreb obećava opušteni boravak bilo da ste ­ovdje poslom ili na odmoru. ­


Hotel Antunović Zagreb svečano je otvoren 1.rujna 2006. godine i najmlađi je hotel u grupaciji. Sve je krenulo još 1968. malom tvrtkom za građevinske djelatnosti, otvaranjem prve privatne benzinske postaje 1988. u Brčkom, do osnivanja tvrtke Antunović TA d.o.o. 1992. u Zagrebu.

Danas se grupacija Antunović TA d.o.o. sastoji se od ­četiri hotela, koja se nalaze u četiri različita mjesta: Brčko i Orašje u ­B­osni i Hercegovini, te Sesvetski Kraljevac i Zagreb u Hrvatskoj. U sklopu svakog centra nalaze se i benzinske postaje.

Moderni i bogato opremljeni apartmani

Hotel Antunović na Zagrebačkoj Aveniji ima zbilja za svakoga po nešto. Krase ga četiri zvjezdice i raznovrsna ponuda.

Gostima je na raspolaganju 158 suvremeno uređenih i prostranih soba koje uključuju osam ekskluzivnih apartmana­ te predsjednički apartman. Sve sobe i apartmani moderno su dizajnirani i b­ogato opremljeni.

Smještaj u Hotelu Antunović Zagreb obećava opušteni boravak bilo da ste ­ovdje poslom ili na odmoru. ­

Besplatna usluga ­Aspa wellness centra

Ukoliko se želite opustiti i zaboraviti na svakodnevne brige, svim gostima na raspolaganju je i besplatna usluga ­Aspa wellness centra, koja dodatno obogaćuje ponudu hotela.

Bazen s protustrujnim plivanjem, jacuzzi, trim kabinet, relax zona sa sunčanom livadom, finska i biofinska sauna s panoramskim pogledom, parna kupelj, hotelskom gostu stoje besplatno na raspolaganju.

Pedikura i manikura, razne klasične i egzotične masaže uz upotrebu svjetskih preparata samo su dio garancije maksimalnog wellness užitka.

Kongresni centar s 20 dvorana

Svoj dan započnite pozitivnom energijom u Bulle Cafeu s svježe ocijeđenim sokovima, a navečer se opustite u smirujućoj atmosferi s širokim izborom pjenušca i šampanjca.

Gastro ponuda ovog predivnog hotela uključuje samoposlužni restoran Lucija, savršeno mjesto za brzi poslovni ručak, obiteljsko okupljanje ili za odličnu jutarnju šalicu kave, te restoran Argante s velikim izborom hrvatskih specijaliteta.

Kongresni centar Antunović Hotela Zagreb prostire se na dva kata sa ukupnom površinom od 2500m2 te s 20 dvorana. Sve kongresne dvorane opremljene su s high-tech opremom, klimom, Digital Signage Sistemom, AMX centralnim upravljačima i besplatnim bežičnim internetom.

Najveća dvorana Tomislav može primiti 1000 uzvanika, dok dvorana Beethoven može primiti upola manje. Na raspolaganju su vam i dvorane za sastanke, koje se razlikuju po kapacitetu.

Rotirajuća kupola

Na osmom katu hotela nalazi se bar iznad svih barova – Vertigo bar, jedinstveni u Hrvatskoj.  Rotirajuća kupola potaknut će vas na ples i zabavu, koju prate izvrstan izbor koktela i vina,  a prekrasan pogled na Zagreb oduzet će vam dah.

Također ovaj je hotel idealan za proslavu rođendana, važnih obljetnica, zaruka, promocija diplome, te naravno za svadbeni ručak ili večeru.

Stoga ne ćudi da je ovaj hotel nezaobilazna adresa za brojne VIP goste i predsjednike stranih država koji za vrijeme posjeta Zagrebu i Hrvatskoj, odsjedaju upravo u ovom hotelu.

Hotel Antunović

 
Preporuči prijatelju: